Σχετικά με την OSD

Σχετικά με την OSD (Über die OSD)

 

Η Οστεοπαθητική Σχολή Γερμανίας (Osteopathie Schule Deutschland-OSD) σας καλωσορίζει θερμά!
Η OSD έχει τις ρίζες της στην οστεοπαθητική παράδοση. Ταυτόχρονα ακολουθεί νέες  οδούς στην οστεοπαθητική, οι οποίες οδηγούν σε νέους τρόπους θεώρησης.
Με το περιεχόμενο της διδασκαλίας μας και τα αποτελέσματα των ερευνητικών μας δραστηριοτήτων, στηρίζουμε τις θεραπευτικές δυνατότητες των θεραπευτών και αναπτύσσουμε περαιτέρω τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
Είμαστε μέλος του OsEAN (Osteopathic European Academic Network-Οστεοπαθητικό Ευρωπαϊκό Ακαδημαϊκό Δίκτυο). Αυτές και άλλες συνεργασίες οδηγούν σε συνεχή ανταλλαγή και αύξηση της εμπειρίας και της αυθεντίας. Über die OSD[SC1]

 

Καθηγητές (Dozenten)
Στην OSD διδάσκουν κλινικά έμπειροι οστεοπαθητικοί και επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Οι διδακτικές δραστηριότητες τους, οι δημοσιεύσεις και η έρευνά τους  αναπτύσσουν συνεχώς περαιτέρω την οστεοπαθητική και εγγυώνται το υψηλό διδακτικό επίπεδο της OSD.
Περισσότερες πληροφορίες για τους καθηγητές μας μπορείτε να βρείτε εδώ. Dozenten[SC2] .

Συνεργασίες (Zusammenarbeit)

Το OSD συνεργάζεται με πολλά αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και ινστιτούτα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ. Zusammenarbeit[SC3]

 

Δημοσιεύσεις (Publikationen)

Τα μέλη του συμβουλίου των καθηγητών της  OSD κάνουν συνεχώς έγκριτες δημοσιεύσεις, οι οποίες όχι μόνο συντελούν στη διάδοση της γνώσης και της εμπειρίας, αλλά αντανακλούν επίσης την ποιότητα, τη δέσμευση και τις απόψεις της OSD. Το δημοσιευμένο περιεχόμενο περιλαμβάνεται πάντα στα μαθήματα της OSD.

 

 

 

 

 

Περισσσότερα σε αυτό το
θέμα

Πρόγραμμα σπουδών

Αυτό μπορεί να σας ενδιαφέρει